Pengeskab fra Herning Pengeskabsfabrik

Vi har valgt at benytte os af Herning Pengeskabsfabrik. At bruge Herning Pengeskabsfabrik som leverandør af pengeskab, giver os mange muligheder.

Kun det bedste pengeskab fra Herning Pengeskabsfabrik

Herning Pengeskabsfabrik er en kendt fabrik, og det betyder at det kun er kvalitetsskabe som kommer derfra. Vi vil desuden altid gennemgå ethvert pengeskab for eventuelle fejl og mangler, så vi altid er sikre på, at du får et pengeskab i bedste kvalitet

Vi har også et køberkartotek, hvor du kan se alle vores brugte pengeskabe – så hvis du har nogle bestemte krav, kan du kontakte os og forhåbentligt finde hvad du leder efter.

Sikr dine værdifulde genstande med et pengeskab

Har du været udsat for et tyveri, ved du hvor træls det er at miste meget værdifulde dokumenter, værdier eller noget helt tredje. Et pengeskab, kan forhindre at tyvene får fat på alle disse ting og du kan være sikker på at Herning Pengeskab har den nødvendige erfaring, for at kunne producere sikringsskabe der er umulige for tyvene at komme ind i.

Du kan ringe til os på telefon 42 46 35 35 eller skrive til os på e-mail: info@fastgitter.dk, hvis du gerne vil bestille et pengeskab, ønsker mere information eller hvis du blot vil have et tilbud.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld felterne og få et gratis tilbud - eller bliv kontaktet pr. telefon.​

 
Vil gerne ringes op
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FASTGITTER.DK​

​Lamdrupvej 1, 5800 Nyborg

CVR: 37543446

Tlf.: 42 46 35 35

E-mail: info@fastgitter.dk 

fastgitter.dk
Lamdrupvej 1
5800 Nyborg
Tlf: 42 46 35 35

Email: salg@fastgitter.dk