​DALOC sikkerhedsdør er den bedste

DALOC er en producent af sikkerhedsdøre, ja faktisk er en sikkerhedsdør fra DALOC den bedste, som kan findes på markedet. Vi har derfor valgt at bruge dem som vores leverandør, hvorefter at vi videresælger dem til vores forhandlere og kunder, med den bedste rådgivning.

Det er nemlig ikke nok, at udskifte ens lås, såfremt at du gerne vil føle dig tryg i dit eget hus. Det er nemlig oftest ikke låsen, som den er galt med, men i stedet de gamle dørblade og karme.

En sikkerhedsdør er nemlig meget mere end en lås og de sikkerhedsdøre som vi benytter os af, beskytter dig mod brand, støj og indbrud. DALOC sikkerhedsdør i stål er nemlig særlig konstrueret til at kunne modstå indbrud – og dem som vi benytter, lever op til alle nødvendige klassificeringer.

Så, for at sige det groft, så er det at vi benytter os af DALOC, din garanti for at alle vores modeller er langtidsholdbare og giver en pålidelig beskyttelse, mod alle de farer som lurer udenfor.​

Vi kan klare alle behov med en DALOC sikkerhedsdør

Da vi bruger DALOC, har vi sikkerhedsdøre som kan matche og opfylde alle dine behov, uanset om det er til en skytteforening eller til en bank. Vores døre leveres altid efter mål, alt efter opgaven.

Vi fremstiller både sikkerhedsdør med 1 og 2 fløje så vi kan opfylde de bedste sikringskategorier. Vi kan nemlig levere døre, som er decideret sikret mod skud og eksplosioner, så værdigenstandene altid vil være sikret.

daloc.dk finder du fakta og information om sikkerhedsdøre.

​Vil man ikke have en sikkerhedsdør, som er sikret mod indbrud (i lige så høj grad), vil vi også kunne levere DALOC branddøre, lyddøre og meget mere.

Få mere information om døre fra DALOC

Vil du gerne vide mere om de forskellige muligheder vi tilbyder med en DALOC sikkerhedsdør, kan vi kontaktes på telefon 42 46 35 35 eller på e-mail: info@fastgitter.dk.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld felterne og få et gratis tilbud - eller bliv kontaktet pr. telefon.​

 
Vil gerne ringes op
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FASTGITTER.DK​

​Lamdrupvej 1, 5800 Nyborg

CVR: 37543446

Tlf.: 42 46 35 35

E-mail: info@fastgitter.dk 

fastgitter.dk
Lamdrupvej 1
5800 Nyborg
Tlf: 42 46 35 35

Email: salg@fastgitter.dk